Lábfájdalommal küzdesz? Több oka is lehet! - Szüntesd meg természetesen!

A lábfájdalom sajnos kortól függetlenül gyakori panasz lehet, melynek oka a legtöbbször túlzott igénybevétel, zúzódás, izomláz, vagy esetleg csonttörés.

A legtöbb esetben az illető tisztában van a probléma okával, azonban olykor különösebb ok nélkül megmagyarázhatatlanul elviselhetetlen fájdalom is felléphet, amely a hosszas pihentetés ellenére is visszatérhet. Mindegy milyen okból kifolyólag érezzük a kínzó végtagfájdalmakat, sürgősen megoldást kell keresnünk rá.






Bizonyára mindenki örül ha vége a télnek és jön a felmelegedés, a visszérproblémákkal küzdők számára viszont valóságos rémálom lehet a tavasz, és a nyár közeledte. A meleg hatására ugyanis az erek tágulnak, lassul a keringés és a vénabillentyűk elégtelen záródásával pangás alakul ki. A vénás elégtelenség tünete a feszítő lábfájdalom, a lábszár-és bokadagadás, az éjszakai lábikragörcs, később a boka körüli bőrelváltozások. A visszeres lábfájdalomra jellemző, hogy sok állás, ülés után, este jelentkezik feszülő érzéssel, de sajnos előfordulhat a nap bármely szakaszában is. A láb ilyenkor a vissza nem szállított folyadék miatt megdagad, ödémássá válik.

A vénás elégtelenség okozta kínzó fájdalom enyhítésére a súlyosságtól függően a szakorvosok többféle terápiát javasolnak. Fontos a megfelelő testmozgás, az egészséges étrend.

Amit viszont mindenképp érdemes elfelejteni: fájdalom esetén azonnal gyógyszerhez nyúlni. A fájdalomcsillapítók és egyéb gyógyszerek szedésével számolnunk kell rengeteg mellékhatással.

Rácz Éva ajánlja: Arany Menta Extragél! 100% természetes, fájdalomcsillapító gél növényi lidokainnal!

Az Arany Menta Extragél egyedülálló testbalzsam a Magyar Piacon. Rácz Éva továbbfejlesztett készítményében is arany részecskék találhatóak, melyek hatásosak lehetnek fájdalomcsillapításban és gyulladáscsökkentésben. Javíthatja a vérkeringést, elősegítheti az ízületek mozgását. A benne található rézoldat regenerálhatja a porcokat és az izmokat is. Gyorsíthatja a gyógyulási folyamatokat. A számos válogatott gyógynövény mellett tartalmaz még szegfűszeget, babérolajat, fűzfakéreg kivonatot, amelyek népgyógyászati tapasztalatok szerint gyulladáscsökkentő hatást fejthetnek ki.

Az Extragél adaptogén (ami azt jelenti, hogy az egyes összetevők hatásának az eredője a szervezet aktuális igényéhez igazodik) antioxidáns formula, amely gyulladáscsökkentő és antimikrobális hatással is rendelkezik.
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Reumás fájdalmak kezelése természetes módon

Rosacea, arcpír? Itt a megoldás

9+1 Ok, hogy miért indítsuk a reggelt mézes-citromos meleg vízzel