Az érett bőr regenerációs csodája

Az Alpesi rózsa egy tipikus svájci növény, ami rendkívül értékes és védett. Hegyi lejtőkön 3200 méteres magasságig nő. Az örökzöld levelei ellenállnak a zord hidegnek és az erős UV sugárzásnak. Ez a növény nagy arányban tartalmaz dehidrint, ami stressz hatására (hideg, szárazság, UV sugárzás) képződik a növényekben.

Az innovatív technológiák fejlődésével lehetségessé válik, hogy az ilyen növények kozmetikai felhasználásra is elérhetővé váljanak. Már kevés növényi anyag is elegendő, hogy megfelelő mennyiségű, igen értékes hatóanyagot nyerjünk a növényekből anélkül, hogy a növényt kizsákmányolnánk, vagy veszélyeztetnénk.

Az őssejtek jótékony hatásait sokáig csak kizárólag professzionális körülmények között, kozmetikákban, vagy szépségközpontokban élvezhettük, hiszen ahhoz, hogy valóban hatékonyak legyenek, a bőr legmélyebb rétegeibe kell eljuttatni őket – amire valljuk be, kevés krém képes.

Számos kutatás is bebizonyította, hogy a növényi őssejtes kezelés során a bőr nagy mértékben regenerálódik, még az idős bőrben található őssejtek is visszanyerik a sejtképző képességüket.


Növényi őssejteket már kinyertek egy különleges almafajtából, amely az Arany Alma arckrémünk alapvető összetevője, de a legújabb őssejt kutatások az alpesi rózsára irányultak, ellenálló képessége és esszenciális összetevői miatt.

Az alpesi rózsa levelének őssejtjei segítenek a különösen száraz és igénybevett bőrnek. Bizonyíthatóan védik a saját őssejteket, vitalizálják, és élettartamukat meg-növelik.

A bőr saját védelmi rendszerét erősítik a klimatikus igénybevételekkel szemben. A növényi őssejtek alkalmazásával a bőr öregedése késleltethető. Így a bőr tovább marad fiatal, ennek megfelelően jobban, életerősebbnek is néz ki. Emellett ez az extrém ellenálló hegyi növény védi a bőrt a környezet káros hatásaitól is. A bőr elaszticitása javul, a folyadék megtartási képessége optimalizált lesz.

Az Arany Rózsa éjszakai arckrém egy egyedülálló, gyorsan felszívódó éjszakai arckrém, alpesi rózsából kivont növényi őssejttel és emelt hyaluronsav tartalommal. Emellett tartalmaz még gyógynövényeket, értékes bőrtápláló gránátalma olajat, sheavajat, 24 karátos aranykolloidot. A termék Q10 koenzim tartalma segítheti a bőr megújulását, amíg Ön alszik. Rendszeres használata csökkentheti a finom barázdák és ráncok mélységét, bőre élettelibb és feszesebb lehet.

Természetes összetevőkből, parabén és mesterséges színezőanyagoktól, parfümtől mentes.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Reumás fájdalmak kezelése természetes módon

Rosacea, arcpír? Itt a megoldás

9+1 Ok, hogy miért indítsuk a reggelt mézes-citromos meleg vízzel